Тканини з ґрунтового могильника Переяслава Руського - Бузян, Г.М.; Тетеря, Д.А. (Археологія, 2009)
Публікуються фрагменти текстилю, виявлені в похованнях давньоруської доби під час археологічних досліджень ґрунтового могильника Переяслава Руського. Подаються реконструкції орнаментів на деяких фрагментах, а також аналізується їх використання в одязі.