Поховальний обряд населення хори Ольвії IV—III ст. до н. е. - Снитко, І.О. (Археологія, 2009)
Статтю присвячено дослідженню античних сільських некрополів Нижнього Побужжя. Простежено характерні особливості поховального обряду населення хори, який в головних рисах збігається з поховальним обрядом некрополя Ольвії.