Стоянка Вись ранньої пори верхнього палеоліту на Кіровоградщині - Залізняк, Л.Л.; Беленко, М.М. (Археологія, 2009)
Стаття містить культурно-хронологічну інтерпретацію матеріалів нової унікальної стоянки ранньої пори верхнього палеоліту Вись під Новомиргородом на Кіровоградщині.