Землеробство жителів салтівського селища Коробові Хутори - Горбаненко, С.А.; Колода, В.В.; Пашкевич, Г.О. (Археологія, 2009)
У науковий обіг вводиться нове повноцінне дослідження землеробства носіїв салтівської культури. На прикладі селища Коробові Хутори розглянуто усі складові землеробства, зроблено узагальнювальний аналіз матеріалу.