Оптимизация схемы автомата Мура на однородных ПЛИС - Баркалов, А.А.; Матвиенко, А.В.; Цололо, С.А. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2009)
Запропоновано метод оптимізації логічної схеми автомата Мура, заснований на використанні трьох різних способів кодування станів автомата. Наведено алгоритм вибору оптимальної структури для конкретного автомата.