Iмітаційна модель діяльності та розвитку спортивних установ - Мартякова, О.В.; Навка, П.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
В роботі розроблено імітаційну модель діяльності та розвитку спортивних установ, яка дозволяє аналізувати стратегії розвитку спортивних установ, що функціонують на комерційних засадах на основі сценарного аналізу ефективності використання власних коштів на інвестування в основні виробничі фонди або на матеріальне стимулювання працівників. Використання моделі на регіональному рівні дозволяє оцінювати параметри соціальної та економічної ефективності сектору надання комерційних послуг в галузі фізкультури і спорту.