Обмеження, що формуються під впливом чинників зовнішнього середовища - Османова, З.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні обмежень діяльності підприємства під впливом чинників зовнішнього середовища.