Регіональні інтеграційні угоди як інструмент національного розвитку країн-учасниць - Самосьонок, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є визначення чинників, напрямів та інтенсивності впливу участі країн у регіональних інтеграційних угодах на динаміку розвитку національної економіки.