Розвиток персоналу промислового підприємства на основі використання компетенцій - Скляр, Є.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає у формуванні теоретичних засад та практичних рекомендацій щодо розвитку персоналу промислових підприємств шляхом формування системи професійного навчання, заснованого на компетенціях.