Відмінності та взаємозв'язок понять «витрати» і «затрати» у фінансовому обліку - Джаферова, Л.Р. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розгляд ряду відмінностей і взаємозв'язку таких понять як «затрати» і «витрати», результатом якого буде запропонована порівняльна характеристика цих понять по ряду ознак, а також пропозиції щодо удосконалення методологічних аспектів, що стосуються витрат в бухгалтерському обліку.