Аналіз сучасного стану та тенденцій розвитку ринку праці в Україні - Ахромкін, Є.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою цієї статті є визначення та обгрунтувння стратегії ціноутворення на регіональних конкурентних ринках м'ясопродуктів.