Про датування пожежі на укріпленнях фортеці XVII— XVIII ст. у с. Білики - Калашник, Є.С. (Археологія, 2009)
У статті подано аналіз шару, який утворився внаслідок пожежі на укріпленнях пізньосередньовічної фортеці сотенного містечка Білики Полтавського полку (тепер смт Білики Кобеляцького р-ну Полтавської обл.), і запропоновано кілька вірогідних дат руйнації укріплень.