Євфимій Йосипович Сіцінський: життя віддане науці (до 150-річчя від дня народження) - Трембіцький, А.М. (Археологія, 2009)
Публікація маловідомого рукопису статті-рецензії Євфимія Сіцінського на «Известия Императорской Археологической Комиссии» (1901).