Б.С. Строцень. Черняхівська культура Західного Поділля - Петраускас, O.В.; Горбаненко, С.А (Археологія, 2009)
Рецензія на книгу: Б.С. Строцень Черняхівська культура Західного Поділля Тернопіль: Астон, 2008. — 272 с.