Сільське господарство мешканців поселення Верхній Салтів - Горбаненко, С.А.; Колода, В.В. (Археологія, 2010)
Подано комплексний аналіз сільського господарства мешканців поселення Верхній Салтів (городище та селище), яке було однією з найважливіших основ господарства у добу раннього середньовіччя (середина VIII — середина Х ст.).