О.Д. Могилов. Спорядження коня скіфської доби у Лісостепу Східної Європи - Мурзін, В.Ю. (Археологія, 2010)
Рецензія на книгу: О.Д. Могилов. Спорядження коня скіфської доби у Лісостепу Східної Європи. К.; Кам’янець-Подільський, 2008. — 439 с.