Металеві вироби з поселення Дикий Сад - Горбенко, К.В.; Гошко, Т.Ю. (Археологія, 2010)
озглянуто бронзові вироби, зафіксовані під час багаторічних археологічних досліджень степового укріпленого поселення Дикий Сад у м. Миколаїв. Представлені результати технологічного аналізу металевих предметів.