Балобан (Falco cherrug Gray) в Украине и на сопредельных территориях - Милобог, Ю.В.; Ветров, В.В.; Стригунов, В.И.; Белик, В.П. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2010)
В статті аналізується сучасний стан популяцій балабана в Україні та суміжних регіонах Росії й Молдови, а також обговорюються питання екології і проблеми його охорони. Основний матеріал зібрано в 2001-2010 рр. на території степової України.