Онтогенез Hibiscus manihot L. в культурі - Третьякова, О.Ю. (Промышленная ботаника, 2010)
Встановлено, що передпосівна обробка насіння H. manihot розчином оптимальної концентрації індоліл-3-оцтової кислоти сприяє збільшенню морфометричних параметрів рослин різних вікових станів (висоти рослин, діаметра стебла, довжини кореня, кількості бічних коренів) в порівнянні з контролем. Виявлено морфологічні особливості в процесі формування особини, наведено характеристику вікових станів та встановлено їхню тривалість в умовах інтродукції на південному сході України.