Оцінка перспективності деяких багаторічних культур для виробництва біопалива - Жаворонкова, Т.Ю. (Промышленная ботаника, 2010)
На основі оцінки успішності інтродукції, урожайності надземної маси та біології розвитку багаторічних трав виділено Kitaibelia vitiifolia Willd. та Silphium perfoliatum L. як найперспективніші для виробництва твердого біопалива з багаторічних технічних культур, що придатні для поширення в природно-кліматичних умовах південного сходу України.