«Інтегральний націоналізм» як теоретична модель для дослідження українського націоналістичного руху - Зайцев, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті розглядається зміст поняття «інтегральний націоналізм». Автор вважає, що теоретична модель інтегрального націоналізму забезпечує дослідників зручним теоретичним інструментарієм для вивчення радикального крила українського націоналістичного руху 1920—1940-х і пізніших років.