Особові справи студентів як джерело вивчення українського визвольного руху - Мороз, В. (Український визвольний рух, 2011)
У статті проаналізовано особові справи тих студентів Львівського університету і Українського техніко-господарського інституту в Подєбрадах (Чехія), що були активними учасниками українського визвольного руху середини ХХ ст. Систематизовано інформацію про їхнє навчання, біографічні відомості, охарактеризовано громадську, господарську, суспільно-політичну і військову діяльність.