Рецензія на: Посівнич М. Воєнно-політична діяльність ОУН в 1929—1939 роках - Дарованець, О. (Український визвольний рух, 2011)
Рецензія на: Посівнич М. Воєнно-політична діяльність ОУН в 1929—1939 роках. — Львів: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, Центр досліджень визвольного руху, 2010. — 368 с.