Пам’ятна відзнака «Рушір 1945—2010» - Манзуренко, В. (Український визвольний рух, 2011)
Стаття розповідає про третю відзнаку з серії пам’ятних подієвих відзнак — «Рушір. 1945—2010», випущену до 65-ї річниці бою сотні під керівництвом Мирослава Симчича-‘Кривоноса’, що відбувся 15 січня 1945 р. неподалік с. Космач. Описано обставини створення відзнаки, її вигляд, наклад, а також урочистості з нагоди її вручення.