Рослинність природних деревостанів Pinus sylvestris L. у заповідних зонах Кременецького горбогір'я - Ліснічук, А.М. (Промышленная ботаника, 2005)
Розглянуто особливості рослинного покриву соснових та сосново-дубових лісів на заповідних територіях Кременецького горбогір'я. Відмічено в піднаметовому ярусі домінуючі види, види рослин, занесених до Червоної книги України та регіонально рідкісні рослини. Основне флористичне ядро складають бореальні та неморальні види широкої екології. Виявлено вплив антропогенного фактору.