Условия реализации морского транспортного потенциала страны - Примачева, Н.Н. (Економічні інновації, 2009)
Уточнена сукупність умов ефективного розвитку морського транспортного потенціалу по критеріях стійкості системи. Розкриваються закономірності управління по конкретних цілях на етапах життєвого циклу корпорації. Звертається увага на особливості розвитку окремих секторів судноплавного ринку.