Современные направления тарифной политики на предприятиях морского транспорта - Познанская, И.В. (Економічні інновації, 2009)
Проблема розвитку транзитного потенціалу України невід’ємно пов’язана з ефективним використанням потенціалу морського транспорту держави. Транспортні тарифи як економічні інструменти здійснення транспортних послуг, залишаються далеко від досконалості і вимагають подальшого врегулювання в питаннях їх економічної обґрунтованості і доцільності.