Система показателей оценки вариантов обновления парка портальных кранов - Дубовик, Н.В.; Пустовит, Е.Г. (Економічні інновації, 2009)
Запропонована система показників для оцінки варіантів відновлення парку портальних кранів морських портів. Розглянута система показників дозволить здійснити вибір ефективного варіанта відновлення, що відповідає всім необхідним вимогам, у тому числі одержання економії різних витрат (інвестиційних, матеріальних та ін.) і досягнення найкращого результату від його експлуатації.