Методические основы рейсового планирования на перевозках река-море - Боняр, С.М. (Економічні інновації, 2010)
Розглядаються питання організації рейсового планування роботи флоту ріка-море на основі послідовних рейсів. Надано основи класифікації рейсів суден у сполученні ріка-море.