Введення в культуру in vitro рiзних видiв гiркокаштана - Чеченєва, Т.М.; Шаванова, К.Є.; Машковська, С.П. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
Досліджено ефективність різних методів стерилізації, вибрано найефективніший із них, визначено умови введення й культивування шести видів гіркокаштана (Aesculus L.).