Оптимiзацiя умов екстрагування та амплiфiкацiї ДНК гiркокаштанiв (рiд Aesculus L.) ISSR-методом - Шаванова, К.Є.; Кисельов, Д.О.; Чеченєва, Т.М. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
Здійснено порівняльний аналіз різних методів, умов екстрагування та ампліфікації ДНК п’яти видів гіркокаштана (Aesculus L.). Підібрано мікросаелітні праймери з ди- і тринуклеотидними мотивами для подальшого використання при уточненні їх систематичного положення.