Трансформація стратегії підвищення конкурентоспроможності регіону в умовах нової економіки - Осипов, В.М. (Економічні інновації, 2010)
В статті досліджено роль регіону в умовах посилення глобалізаційних процесів, сформульовано визначення поняття «конкурентоспроможність регіону», досліджено особливості трансформації стратегії підвищення конкурентоспроможності регіону в умовах нової економіки, запропоновано кластерну модель інноваційного розвитку регіонів України, а також створення інноваційного табло регіонів України.