Досягнення Інституту фізіології рослин і генетики НАН України (до 65-ї річниці від дня заснування) - Моргун, В.В. (Физиология и биохимия культурных растений, 2011)
У статті, присвяченій 65-й річниці від дня заснування Iнституту фізіології рослин і генетики НАН України, представлено основні досягнення наукових підрозділів Iнституту в галузі фізіології рослин і генетики.