Методики оценки налоговых рисков - Бельтюков, Е.А.; Иващенко, А.Г.; Леус, Э.В. (Економічні інновації, 2010)
Дано опис різноманітних методик оцінки податкових ризиків, а також більш повний перелік та аналіз ризикообразуючих факторів, впливаючи на планування податків. У матеріалі наведені основні принципи управління оптимізаційними податковими ризиками.