Вбивство Євгена Коновальця в системі заходів радянських спецслужб проти українського визвольного руху - Рева, Н. (Український визвольний рух, 2011)
Стаття присвячена аналізу та систематизації заходів радянських спецслужб, спрямованих на ліквідацію загрози Організації Українських Націоналістів для большевицької влади в Україні: створенню агентурної мережі в лавах ОУН, розробці та реалізації спецоперації зі вбивства Євгена Коновальця.