Ставлення Євгена Коновальця і Організації Українських Націоналістів до журналу «Тризуб» (1925—1930-і рр.) - Гриненко, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті простежено відносини між урядом УНР і українськими націоналістами крізь призму їхньої полеміки на сторінках часописів «Тризуб» і «Розбудова нації».