Специфіка формування та функціонування ринку товарів та послуг в рекреаційно-туристичній сфері - Воробйова, О.А. (Економічні інновації, 2010)
В статті проаналізовано особливості формування попиту та пропозиції на ринку рекреаційно-туристичних товарів та послуг; розглянуто особливості сегментації ринку рекреаційно-туристичних товарів та послуг; зроблено аналіз структури попиту та пропозиції на ринку рекреаційно-туристичних товарів та послуг України.