Стратегії використання кардинальних інноваційних розробок з метою розвитку економічних саморозвиваючих динамічних систем - Востров, Г.М.; Тимощук, М.П. (Економічні інновації, 2010)
У статті досліджуються чинники, що обумовлюють систематичне виникнення кардинальних принципово нових товарів, технологій, послуг та відкриваються закони їх дії. Вказані причини необхідності визначення ефективних шляхів розв’язання проблем, пов’язаних з впровадженням кардинальних нововведень у відповідних економічних самоорозвиваючих нелінійних динамічних системах.