Методичні аспекти формування фінансової політики переробних підприємств АПК - Гришова, І.Ю. (Економічні інновації, 2010)
Сформовано систему цільових показників ефективності формування та використання фінансових ресурсів як методологічну основу побудови фінансової політики на підприємстві та запропоновані основні принципи її реалізації переробними підприємствами АПК.