Оцінка ймовірності банкрутства машинобудівного підприємства в умовах підвищення впливу кризових явищ - Даниліна, Н.В. (Економічні інновації, 2010)
В даній статті оцінено ймовірність банкрутства на ЗАТ « Ново-краматорський машинобудівний завод» в умовах підвищення впливу кризових явищ.