Розвиток маркетингу продовольчих товарів в Україні через еволюцію маркетингових концепцій - Звягінцева, О.Б. (Економічні інновації, 2010)
Використовуючи загальну термінологію концепцій маркетингу, в роботі проведено дослідження еволюції маркетингу харчових продуктів в Україні, а також продемонстровано, що тільки концепція маркетингу та концепція соціально-етичного маркетингу прийнятні в маркетинговій діяльності продовольчих підприємств.