Формування франчайзингової бізнес-моделі в сучасних ринкових умовах України - Зеркіна, О.О. (Економічні інновації, 2010)
В статті визначено особливості застосування франчайзингу як однієї із перспективних моделей розвитку малого та середнього бізнесу України.