Гідролого-геоморфологічний процес на водозборі: алгоритми структурно-цифрового моделювання - Черваньов, І.Г.; Костріков, С.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2009)
Запропоновано ряд алгоритмів маршрутизації гідрологічного стоку первинних ложбин за цифровою моделлю рельєфу. Верифіковано й реалізовано процедури моделювання гідрологогеоморфологічного процесу на річкових та яружно-балкових водозборах.