Аналіз розвитку конкурентних відносин УДППЗ «Укрпошта» на ринку фінансових послуг України - Кобельська, Г.О. (Економічні інновації, 2010)
У статті досліджено діяльність Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» на ринку фінансових послуг України. Визначено основні засади розвитку конкурентних відносин на фінансовому ринку.