Організаційний дизайн вищих навчальних закладів: напрями реформування - Парсяк, В.Н.; Драгомирова, І.М. (Економічні інновації, 2010)
Викладено погляди авторів на причини необхідності та напрями реконструкції організаційної структури вітчизняних вищих навчальних закладів в умовах їх подальшої інтеграції в економіку, яка ґрунтується на ринкових відносинах.