Огляд документів фонду Євгена Коновальця в Архіві ОУН у Києві - Черченко, Ю. (Український визвольний рух, 2012)
У статті подається огляд документів Євгена Коновальця в Архіві ОУН у Києві. Переважну більшість цих документів складає листування полковника Коновальця з чільними діячами УВО і ОУН, а також відомими українськими політиками і громадськими діячами. Листування Є. Коновальця є важливим джерелом для дослідження історії українського національно-визвольного руху.