Невідомий документ про основні напрямки творчої роботи повстанського художника Ніла Хасевича-‘Зота’ у 1950—1952 рр. - Марчук, І. (Український визвольний рух, 2012)
Стаття присвячена творчості повстанського художника-графіка Ніла Хасевича. У ній аналізуються творчі плани митця на останньому етапі його діяльності у підпіллі протягом 1950—1952 рр.