Символи боротьби за незалежність: персоніфікація міжвоєнного українського визвольного руху - Рева, Н. (Український визвольний рух, 2012)
У статті розглядаються питання, пов’язані з персоніфікацією міжвоєнного українського визвольного руху та міфологізацією постатей, які його уособлювали, як їхніми соратниками та послідовниками, так і радянською пропагандою.