Д-р Юліян Вассиян — кілька ескізів до портрету - Стефанчук, У. (Український визвольний рух, 2012)
Стаття присвячена маловідомим фактам біографії українського філософа та ідеолога українського націоналізму д-ра Юліяна Вассияна на тлі епохи.