Систематизация нормативно-правового инструментария в контексте совершенствования морского природопользования в Азовском регионе - Степанова, Е.В. (Економічні інновації, 2010)
Розглядаються проблеми сучасного екологічного законодавства в контексті формування системи ефективного управління ресурсами басейна Азовського моря. Розкривається поняття та значення кодифікації як засобу удосконалення існуючого законодавства з метою забезпечення ефективного ресурсокористування.